معرفی برق اضطراری 1000 میلی آمپر
برق اضطراری 1000 میلی آمپر، این محصول به شما این امکان را می دهد که بدون کوچکترین وقفه ای حتی در زمان قطعی برق به دوربین مدار بسته، دستگاه ضبط تصویر 4 الی 8 کاناله، مودم، پوز، روشنایی های 12 و 5 ولت، شارژر موبایل و… دسترسی داشته باشید. گاهی اوقات ما نیاز داریم تا همواره به برق دسترسی های لازم را داشته باشیم و نمی توانیم نبود برق را بنا به هر شرایطی تحمل کنیم. در نتیجه بهترین راه استفاده از برق اضطراری می باشد. این محصول مستقیما به برق شهری متصل می شود و همچنین قابلیت متصل شدن به آنتن میکروتیک و مودم را نیز داراست. در ادامه می خواهیم در مورد ویژگی های این محصول و همچنین مشخصات آن بپردازیم. همچنین کمی با سیستم برق اضطراری نیز بدانیم.
ویژگی ها و مشخصات فنی برق اضطراری 1000 میلی آمپر
این محصول به برق شهری متصل می شود و باطری داخلی آن قابل تعویض بوده و 10000 میلی آمپر است. مدت زمانی که قرار است روشن نگه داشته شود به مصرف کننده بستگی دارد. همچنین دارای 3 پورت نری استاندارد بوده و ولتاژ های آن 12،9،5 ولت است. دارای یک پورت LAN، همجنین یک پورت WAN با ولتاژ های 15 و 25 ولت می باشد. همچنین اقلامی که همراه آن است دو کابل نری بوده و یک عدد کابل برق شهری می باشد. همانطور که در قسمت معرفی محصول بررسی شد، در زمان قطعی برق به لوازم روشنایی خود دسترسی خواهید داشت. همچنین همتنطور که گفته شد به برق شهری نیز متصل می باشد و همچنین به آنتن میکروتیک و مودم نیز متصل می شود.
آشنایی سیستم برق اضطراری!
اگر ما به برق دسترسی نداشته باشیم، کارهایمان از روال عادی خود خارج خواهند شد و مشکلات زیادی را برای ما به وجود می آورد. تمامی لوازم برقی ما و یا همان نیاز های ضروری ما به نیروی برق متصل هستند. لوازمی مانند: یخچال، تلویزون، لب تاب، موبایل، تلفن و… که اگر هر یک از این لوازم نباشند به نوبه خود ما دچار مشکل خواهیم شد. به همین علت وسیله ای اختراع شد تا در زمانی که برق قطع شد بتواند برق مورد نیاز ما را تا زمان وصل شدن برق شهری تامین کند. در زمانی که نحوه زندگی شما به گونه ای است که مرتبا به برق نیاز دارید و نمی توانید کمبود برق را تحمل کنید، سیستم برق اضطراری در واقع چاره کار شما خواهد بود. در واقع از سیستم برق اضطراری محیط هایی که وسایلی خطرناک مانند بیمارستان ها و غیره هستند، استفاده می شود.
حتی در برخی از محتمع ها که آسانسور دارند نیز به شدت بودن این سیستم حیاتی است. احتمالا شما نیز نام این دستگاه را زیاد شنیده اید ولی شاید از روش کار آن چیزی ندانید. در واقع سیستم برق اضطراری منبع مستقلی جهت انرژی الکتریکی می باشد که در صورت قطعی برق شهری می توانید برق مورد نیاز خود را تامین نمایید. سیستم برق های اضطراری شامل موارد متفاوتی می باشد. مواردی مانند: باتری، UPS، پنل خورشیدی و یا حتی ژنراتور که با توجه به نیاز افراد و کاربرد آن سیستم برق رسانی نیز استفاده می شود. حال می خواهیم با ژنراتور برق اضراری و چگونگی عملکرد آن آشنا شویم.
ژنزاتور برق اضطراری و چگونگی عملکرد آن
برخی از لوازم و تجهیزات برقی جهت اندازه گیری بهتر است در هر ساختمان و یا کارگاهی وجود داشته باشد. مولتی متر ها و بقیه وسایلی که جهت بررسی ولتاژ اولیه و وضعیت برق ساختمان طراحی شدند نسبت به فوایدی که دارا هستند بسیار پایین تر هستند. در واقع ژنراتور هایی که دارای موتور هستند راهی آسان برای تامین کردن برق اضطراری می باشند. این وسیله قیمت ارزانی دارد و با استفاده از سوخت دیزل یا پروپان کار می کند. ژنراتور برق اضطراری با استفاده از فاز و نول به آسانی به سیم کشی منزل متصل می شود و در صورتی که سوخت آن تمام نشود می تواند برق مورد نیاز شما را تامین کند. در کنار مزیت قیمت مناسب بودن آن نیز می بایستی به سر و صدای زیاد آن دز هنگام کار کردن نیز اشاره کرد که عیب های ژنراتور محسوب می شود.
لیست قیمت، گارانتی و ارتباط با کارشناسان جی ولتا:
شما میتوانید قیمت دیگر محصولات شرکت تک نما را در منو لیست قیمت سایت ما مشاهده کنید همچنین برای اطلاع از گارانتی و مشاوره خرید با کارشناسان جی ولتا تماس بگیرید. هم چنین می توانید در کانال تلگرام جزاف جی ولتا و صفحه اینستاگرام جی ولتا عضو باشید تا مشاوره های لازم را دریافت و از آخرین اخبار نیز مطلع باشید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.